пʼятниця, 22 березня 2024 р.

Щастя-жити в мирній країні

 У 2012 році ООН проголосила 20 березня Міжнародним днем щастя з метою підтримати ідею про те, що прагнення до щастя є загальним почуттям для всіх людей нашої планети. Таке рішення прийняла Генеральна Асамблея ООН на своїй останній сесії. Пропозицію щодо відзначення Міжнародного Дня Щастя, висунуту представниками королівства Бутан, одноголосно підтримали всі 193 члени асамблеї. Бутан є єдиною у світі країною, яка в 1971 році розробила й до сьогоднішнього дня керується концепцією Валового національного щастя – це міра якості життя, що спирається в першу чергу на духовні та психологічні, а не на матеріальні цінності.

Сама дата святкування була обрана не випадково. 20 березня – День весняного сонцестояння, коли день дорівнює ночі і сонце світить однакову кількість часу практично на всій території земної кулі. Таким чином, цей день символізує рівне право на щастя кожного мешканця Землі і в ООН вважають, що це символ рівності віх жителів планети.

Міжрегіональна Академія управління персоналом щиро вітає всіх з цим дивовижним днем – Міжнародним днем щастя! Хочемо, щоб ви були щасливі не тільки в цей день, але поділяли щасливі моменти любові й радості якомога довше. Бажаємо ніколи не втрачати віру в краще, слідкувати за своєю мрією та завжди вміти радіти життю, навіть у найважчі його моменти!














Немає коментарів:

Дописати коментар