неділя, 28 квітня 2024 р.

Пам'ятаємо і вшановуємо


З нагоди Дня пам'яті Чорнобильської трагедії та Міжнародного дня пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф,  ми провели урок пам'яті, де переглянули відеопрезентації та більше дізнались про події та наслідки 26 квітня 1986 року, вирізали ангелів пам'яті.

















четвер, 25 квітня 2024 р.

понеділок, 22 квітня 2024 р.

День Землі

 Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над  проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті. Учні класу долучилися до святкування Всесвітнього дня Землі. Зокрема, було проведено урок-мандрівку планетою, виховну бесіду «Бережімо рідну Землю!»

Проведені заходи зацікавили дітей, сприяли поглибленню екологічних знань, розвитку творчої уяви, спонукали учнів до розуміння необхідності дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за збереження навколишнього середовища.










20 квітня - День довкілля 🌳🌲










 20 квітня - День довкілля

🌳🌲🌳🌲🌍🌳🌲🌳🌲🌎

Любий друже! Я благаю -

Природу вмій любити,

Не смій ніколи і нізащо

Їй шкоду спричинити!

Даремно квіточку не рви,

Пташині спокій дай,

Усе, що є навколо тебе,

Люби й оберігай!

🌳🌲🌍🌳🌲🌎🌳🌲🌍

пʼятниця, 19 квітня 2024 р.

Подарунки до Великодня


Діти отримали красиві подарунки, послухали цікаві розповіді про Великдень, отримали масу позитиву і нових знань. Дякуємо Yura Tarasovets, GROUNDS CENTER за цікаву зустріч.