четвер, 28 грудня 2023 р.

Безпечні зимові канікули

 ›

  Шановні батьки! З 1 по 14 січня  - зимові канікули. До школи 15 січня.  Під час зимових канікул  Ви несете відповідальність за життя і здоров'я дітей. 

 


Вітаємо з перемогою


 Юля Коломієць зайняла 1 місце у конкурсі юних талантів. Так тримати! 

Мінна безпека для дітей

 Цікава зустріч для дітей провели представниці Асоціації Саперів України. А допоміг їм пес Патрон, який нагадав учням правила безпечної поведінки. 









понеділок, 25 грудня 2023 р.

З Різдвом Христовим!


 Зі  світлим святом — Різдвом Христовим!

Нехай це Різдво принесе нам те, про що мріє кожен українець — мир, перемогу  і повернення додому всіх наших захисників.










пʼятниця, 15 грудня 2023 р.

Дитинство без насильства



 

Хоча ми всі ще школярі, та в нас закон є і права.

І ми навік запам’ятали із декларації слова:

Всі діти вільні і всі рівні, і треба дружно всім нам жити.

четвер, 14 грудня 2023 р.

Світ без булінгу і насильства

 Під таким гаслом пройшла година спілкування з другокласниками. Діти обговорювали питання булінгу в класному  колективі  та способи подолання насильства. 





Свято наближається

 Скоро новорічні свята і діти з батьками виготовили новорічні листівки з побажаннями миру і спокою в країні. 













четвер, 7 грудня 2023 р.

Українська хустка-оберіг та заступниця


 Це свято — досить нове, воно з'явилося лише 2019 року, але з кожним роком стає дедалі популярнішим. Його мета — об'єднання жінок різної професії, віку та національності задля збереження українських традицій, звичаїв та національної ідентичності.

Ідея свята Всесвітній день української хустки належить вінничанці Людмилі Станіславенко, депутатці Вінницької обласної ради, президентці Міжнародного Клубу Успішних Жінок України. Зрештою її ініціативу підтримало багато відомих людей в Україні та по всьому світу.

середа, 6 грудня 2023 р.

Даруй мир нам, Миколай.

День Святого Миколая - це одне із найулюбленіших свят дітлахів, яке вони  з нетерпінням чекають. Кожна дитина вірить у маленьке диво і сподівається на його втілення.
Сьогодні Святий Миколай завітав  і до наших учнів, адже жодне дитяче серце не повинно залишитися без уваги.










 

З Днем Збройних сил України


 

вівторок, 5 грудня 2023 р.

Міжнародний день волонтера

 5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера, встановлений 1985 року резолюцією Генеральної Асамблеї ООН. Україна — країна волонтерів, адже понад 80% українців у тій чи іншій формі взяли і продовжують брати участь у волонтерському русі.

Сьогодні учні долучилися до онлайн уроку. 





понеділок, 4 грудня 2023 р.

Попереджений-той захищений



 1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Всесвітній День боротьби зі СНІДом став одним із найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і можливістю підвищити рівень обізнаності про це захворювання і його профілактику. 

          Всесвітній день боротьби зі СНІДом почали відзначати з 1988 році. Тоді міністри охорони здоров'я всіх країн закликали до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією про ВІЛ/СНІД. З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щороку. За інформацією ООН, за минулих п'ять років виявлені випадки зараження ВІЛ зменшилось на 20%. Натомість, в Україні цей показник досі високий. Щодня в Україні реєструється 48.5 випадків захворювання ВІЛ-інфекцією.

          «Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня  боротьби зі СНІДОМ. На виховному заході «Обери життя» маленькі школярі ознайомилися зі страшною хворобою та її наслідками.




          

Всесвітній день домашніх тварин

 30 листопада – справжнє свято для тих, хто обожнює кішок, собак, папуг та інших домашніх тварин. Подія має міжнародний характер та називається Всесвітнім днем домашніх тварин. Тварини не дарма називаються меншими братами людини, адже вони потребують турботи та піклування. Особливо це стосується домашніх вихованців, які цілковито залежать від свого господаря. З учнями проведена гра"Я - тварина", де діти розповіли про проблеми і думки домашніх улюбленців.