субота, 30 вересня 2023 р.

Зі святом, дорогі захисники!


 Дорогі захисники та захисниці України! З нагоди цього особливого свята, дозвольте висловити вам щирі слова подяки та вдячності. Ви — наша надія та найвеличніші герої, які стоять на варті нашої свободи та незалежності. Нехай мир завжди супроводжує вас на цьому шляху, а ваша мужність ніколи не залишає вас. З Днем Захисників України!

Вітаємо з Днем Вчителя!


 

Зі святом, бібліотекарі!



 БІБЛІОТЕКАРІ!!!   Вітаємо з професійним Святом,   з Всеукраїнським днем бібліотек. Бажаємо  Вам міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, родинного тепла, дружнього взаєморозуміння та підтримки. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

середа, 27 вересня 2023 р.

Разом до перемоги

  Відбувся благодійний ярмарок на підтримку  ЗСУ.

Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік,  – чого тільки не було на столах!  Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі.

Дякуємо за активність та підтримку усім батькам, які із задоволенням та натхненням постійно долучаються до благодійного ярмарку. Робимо все, що можемо разом, для нашої перемоги.




















вівторок, 26 вересня 2023 р.

Наш друг-дорожній рух

    



     Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей. В рамках місячника з другокласниками  організовано і проведено ряд заходів, спрямованих на вивчення правил, дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки. Протягом місячника  були проведені : сюжетно-рольова гра «Автомобіль. Дорога. Пішохід»  вікторина «Мова вулиці» , конкурс малюнків.
 


















четвер, 21 вересня 2023 р.

ДІТИ УКРАЇНИ ХОЧУТЬ МИРУ.

Мої маленькі  другокласники хочуть жити у мирній країні.БЕЗ ВІЙНИ!!!

Хай буде мир для України!» -

Всі просять: доньки і сини.

Молитви наші Богу линуть,

    Щоб більше не було війни.Традиційно 21 вересня в Україні та й в у сьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба з ворогом.

І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.

    З нагоди Дня миру пройшли тематичні заходи. Зокрема серед учнів   відбулася акція «Я голосую за мир», під час якої діти на кольорових долоньках писали свої мрії про мир на планеті і кріпили їх на плакатах. Щирі посмішки на дитячих обличчях говорили про те, що вони задоволені своєю участю в такій серйозній громадській справі.










неділя, 17 вересня 2023 р.

Весело. Цікаво. Фантастично.

15 вересня у міському Будинку культури

⭐️наші юні глядачі  були на перегляді цікавої та пізнавальної казки від озарківчан( Коломийський академічний обласний театр ім.І.Озаркевича). 

Без електрики ми вже не можемо уявити свого існування! Але окрім великої користі, струм несе і велику небезпеку для тих, хто нехтує правилами. І навпаки:

Хто правила знає,

Хто їх поважає,-

Не матиме суму

Від дядечка Струму!

Діти стали учасниками цікавої, фантастичної, повчальної історії! 

⭐️ 











четвер, 14 вересня 2023 р.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою! .



  У вересні   Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day». Учні 2 - Б класу теж не залишилися осторонь цієї акції, адже головна мета прибирання полягає

в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття.  Учні  класу долучилися  до Всесвітнього дня прибирання, упорядкувавши шкільну територію,  класну кімнату.  Все відбувалося із дотриманням  норм та правил техніки безпеки. Діти отримали задоволення від проведеного на свіжому повітрі часу, цікавого спілкування і  отриманого результату – сяючої чистотою  класної кімнати та прилеглої території.


пʼятниця, 8 вересня 2023 р.

Підсумки проведення олімпійського тижня

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією   стало проводити напередодні  Дня фізичної культури та спорту  Олімпійський тиждень. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Адже спорт - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя - це саме життя, рух вперед! Спорт є одним із головних чинників,  який впливає на фізичний розвиток та здоров'я дитини. Тому ми намагаємось дотримуватись цих принципів. Учні 2-Б класу  взяли активну участь у спортивних змаганнях на тему: «Дружні ми та дужі, до спорту не байдужі» з метою формування основ здорового способу життя, розвитку рухового апарату, фізичних умінь та навичок, сміливості, сили волі, витривалості, виховання почуття дружби, інтересу до фізкультури та спорту.  Захід був насичений спортивними розвагами, змаганнями, рухливими іграми.  Цікаво пройшло спортивне свято.Діти емоційно та жваво реагували на кожне з завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних умінь. Проведення олімпійського тижня  подарувало другокласникам позитивний емоційний заряд, сприяло розвитку фізичних вмінь та вихованню бажання вести здоровий спосіб життя.
  
 

вівторок, 5 вересня 2023 р.

Батьківські збори у нашому класі

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі, і в школі.

У вівторок 5 вересня  відбулися батьківські збори нашого класу.

На зборах розглядалися і обговорювалися наступні питання:

1.Взаємодія школи і сім'ї у вихованні особистості.

2.Дитина-центр уваги і турботи.


субота, 2 вересня 2023 р.

 Мій неперевершений 2-Б клас.

Вітаю з Днем знань своїх другокласників! З новим ПЕРЕМОЖНИМ 2023-2024 навчальним роком!🔔 Нехай він буде для нас усіх легким, успішним та продуктивним. Мирного неба та днів без тривог!!! 

Дякуємо Богові та ЗСУ за можливість навчатися !!!💙💛